Saturday, November 27, 2010

S2 City Park

Disebabkan dah ramai sgt ckp aku nie makin 'tembam', + hari2 aku kene perli ngn mak ngn adik aku .. Adoi.. Aku pujuk la adik aku swuh tman aku g jogging kat city park. Lgpun aku mmg dah lame x jejakkan kaki kat city park. Dahlah aku mmg x ske bersukan, tp dsebabkan xnak bdn aku mkn naek lg2 mse cuti sem nie, aku kene la buat 'inisiatif' nk kurus. X silap last skali aku g jogging mse sem lepas ngn rommates aku.. HEHE.. Aku swuh ayah aku anta g city park sbb kteowg malas nak nk jln kaki.. Adoi.. Mulut jew la ckp nak kurus.. Tp pgi pun berhantar.  Then ayah aku ckp balek nti jln kaki sendiri.. OK !! So dlm 5.40 dah sampai kat cne, bkn nak trus berjogging dulu tp boleh lak amik pic.. HEHE.. Nak wat mcm mane dah  'habit'. Dlm kul 6 baru aku stat jogging sowg2.. Adik aku tman jew.. Erm xpew la ramai lg owg jogging.. Tue, mude, laki, pompuan, kurus , gemok, semue adew.. Aku tgk dowg joging sowg2 gak. Just 'couple' jew x berjogging.. Sibok nak 'berkasih sayang'.. HAHA.. Ya Allah baru jew stat jogging dah trase pnat gle. Erm.. nmpak sgt xdew stamina + berabad dah x bersenam. Liyana Liyana.. .. Mase aku jogging 2 sempat lg berdoa jgn la sape2 yg aku knal nmpak aku jogging. Wat malu jew.. HEHE.. Last2 aku jalan jew sbb bdn aku dah x larat  + berpeluh2. Tp abs la 1 round kat city park 2.. Pas2 aku ajak adik aku beli air jambu batu ngn keropok lekor. Dlm otak aku, brape lemak ek dah terbakar mase aku jogging x seberape 2.. Haha.. Pas2 kteowg pun gerak balek sbb hari pun nak maghrib. Harap2 cuti sem nie aku akan rajin berjoggging ...  (^_^)


















p/s : Tringin nak pegi jogging bwk kucing tp PROHIBITED pulak..                                          

1 comment:

  1. ko jogging ke amik gambar je lbih.haha

    ReplyDelete