Thursday, March 31, 2011

WARNING MESSAGE




hari nie mmg aku gile BENGANG tahap cipan
BETUL2 AKU JADI SINGA BETINA
kenape?
xpyh la aku bgtau
bc jew la status fb aku kat ats tue !!!!!!!!!
hello, nak bergurau pun adew batasnyer ok 
tp kalau melibatkan nk bocor-bocorkan rahsia seseowg
aku mmg x boleh nak memaafkan owg tersebut 
kalau dah tau tue, diam jew la
xpyh la nak SATU FACEBOOK tue tau ok !!!
sgt2 MEMALUKAN 
bkn ko yg malu, AKU YG MALU TAU X !!!!!
dahla besok test, sabtu 2 test 
perkare nie sgt mengstresskan aku ok
elok2 aku adew mood nak study, trus hati aku nie PANAS nak mampus
mcm lava gunung berapi nak meletus
nasib baik x Tsunami sekali...
MMG DUGAAN BETUL LA..
harap2 cepat la reda hati aku aku yg menggelegak mcm air panas  nie
AMINNNNNN





REMINDER:

LETS PRIVATE BE PRIVATE OK
PLEASE RESPECT OTHERS SECRETS


2 comments:

  1. sabar2...
    kenapa sampai macam ni pula wei?

    ReplyDelete
  2. liyana naik angin susah nak nampak, woe

    ReplyDelete