Tuesday, July 26, 2011

Far 360

Lokasi : McD Taman Dagang
Tarikh : 24 Julai 2011 ( Ahad )

mari berkenal - kenalan ngn group 3 aku. keh3
ini sume pic curik dowg hasil air tgn aku sendiri
Aku xkan risau sbb dowg sume xtau aku adew blog kecuali cik midah
tapi cik midah nie setahun sekali baru on9
rasenyew raye nanti baru dye bace bace entry nie.. : )


 

Name : Muhammad Hafiz & Siti Habibah
Age : 21
Relationship Status : In A Relationship
Description : Pasangan sweet yg aku pernah jumpe.
Hafiz suke merajuk dengan Bib :p
Time nie Bib nak suap kek fruit cocktail kat Hafiz



Name : Adli Hakim
Age : 21
Relationship Status : Dye ckp single tapi x tau la kan =.+
Description : Mamat yg sgt2 serius & focus esp melibatkan pelajaran



Last but not least Hamiidah Najib.
Entah mcm mane aku terlupe snap pic minah nie
Padahal pic nie sume pakai nset C3 dye
he. he. he. jap2 aku curik dari FB


Name : Hamiidah Najib
Age : 21
Relationship Status : Single
Description : Besties yg x suke bergosip bile dah stat focus
eh eh lebih kurang mcm description di "atas" kan
Selalu kene bahan ngn aku, bib & hafiz
Nasib ko la midah.. hehehehehe : )


P/S : wah kowg2 sume dah femus la
nanti bile kowg dah terbace entry nie
jgn lupe ckp Terima Kasih kat aku au !
keh keh keh : ))))))))

2 comments:

  1. bib, hafiz, adli.. grr my fwen :)

    ReplyDelete
  2. nnt buat group etr plak ea?ade muka aku...haha

    ReplyDelete